X

Alternatif (çevrimdışı) Google Chrome yükleyicisi (Windows)

Google Chrome’u http://www.google.com/chrome adresindeki standart yükleyiciyi kullanarak indirmede sorunlar yaşıyorsanız, tarayıcıyı aşağıdaki bağlantılardan kullanabileceğiniz alternatif bir yükleyiciden indirmeyi deneyin.

Bu alternatif yükleyiciler Google Chrome’un yüklenmesi için bir ağ bağlantısı gerektirmez, dolayısıyla Chrome’u çevrimdışındayken yükleyebilirsiniz. Yüklendikten sonra Chrome, tarayıcının yeni bir sürümünün kullanılabilir durumda olduğunu algıladığı anda otomatik olarak güncellemeyi dener. Ancak, ağ yapılandırmanız tarayıcının uygun şekilde güncellenmesine engel olabilir. Bu sayfaya yer işareti koymanız ve Chrome’un yeni sürümlerini el ile indirmek üzere düzenli olarak geri gelmeniz önerilir. Böylece, önemli güvenlik düzeltmelerini ve özellik geliştirmelerini aldığınızdan emin olabilirsiniz. Google Chrome sürümleri blogunu ziyaret ederek kullanılabilir güncelleme olup olmadığını görebilirsiniz.

Chrome’un iki alternatif yükleyicisi arasında seçim yapma:

Gerekli yükleyici dosyasını indirdikten sonra, dosyayı açın ve yüklemeyi tamamlamak için ekrandaki talimatları uygulayın. Ek yardım için Chrome Yardım Merkezi‘ni ziyaret edin.

 

MANUEL OLARAK SEÇİP İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARI KULLANABİLİRSİNİZ:

kaynak: bknz

demiray:
Related Post