X

BEE Network Nedir? Nasıl Üye Olunur? Nasıl Kazanılır?

Uygulamayı buraya veya aşağıdaki resme tıklayıp kurduktan sonra Bee Network ağına dahil olup Bee Coin madenciliği yapmak için referans koduna tulliana yazmanız yeterlidir. Bizim referans kodumuz ile yüzlerce katılımcıya ulaştığı için size daha çok kazandıracak bir zincire katılmış olacağınızı unutmayın.

BEE Network Nedir? Nasıl Üye Olunur? Nasıl Kazanılır? Nereden Alınır? Nasıl Kullanılır?

BEE Network Nedir?

Bee network 4 Aralık 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür ve Bee olarak adıyla tanımlanan bu ürün yeni nesil bir digital para birimi olarak değerlendirilebilir. Sahip olduğunuz bakiyenizi cep telefonunuza indireceğiniz program üzerinden görebilirsiniz. Gelişim sürecini tamamlamasının ardından Bee Network ile alışveriş yapılabilecek alım satım yapılacak özel platformların kurulması planlanıyor. Bee Network’un cep telefonuna kurulan uygulaması size sıkılmadan kazım yapabileceğiniz oyun gibi eğlenceli ve kolay bir yapı olarak planlandı.

Bee Network dijital varlığının 2022 yılında dijital kripto para borsalarına girmesi bekleniyor. Borsaya girdikten sonra ABD doları ya da diğer gerçek para birimleriyle takas edilebilecek alım satım yapılabilecek bir seviyeye ulaşacak.

Bee Network

, bazı kullanıcılar tarafından “geleceği vaad eden bir yatırım” olarak görülmekte iken bazı kullanıcılara göre de bir çeşit saadet zinciri gibi dolandırmaya odaklı veya insanları kendi amacı doğrultusunda kullanan ponzi altyapılı sistem. Tabi bunlar Bitcoin başta olmak üzere birçok dijital varlık için çıkış zamanında ortaya atılmış düşüncelerdi. Bu gün geldiğimiz noktaya bakarsak herkesin geçmişe pişmanlık duyarak, keşke diyerek baktığını görüyoruz.

 

Dijital varlıklar son yıllarda yatırımcıların gözde yatırım araçları olmmayı başardılar. Bitcoin fiyatının bugün itibarı ile 65 bin dolar sınırına gelmiş olması artık hem bireysel hemde kurumsal yatırımcıları cezbediyor. Başlangıç evrelerindebitcoin için dolandırıcılık veya saadet zinciri yorumu yapanlar bugün geldiğimiz noktada pişmanlık noktasındalar. Bitcoin alın diye geçmişte tavsiyede bulunanların sesi de kulaklarımızda çınlayıp duruyor ve içimizdeki keşkeleri öne çıkarıyor.

 

İşin doğrusu çoğu insan blockchain, dijital varlık, bitcoin kavramları hakkında birşey bilmiyor. Halen günümüzde bile sanal para veya hayali para gibi kavramları kullanmaya devam ediyorlar. Kripto madenciliği hakkında bilgi sahibi olan insan sayısı çok az. Gerçek anlamda bir madencilik gibi gelişmiş yazılım teknolojileri üzerinden zahmetli ve masraflı bir süreçte üretildiğini çoğu insan bilmiyor. Artık görüyoruz ki geleceğin ekonomisi dijital varlıkların kullanımına doğru evriliyor. Tüm dünyada dijital varlıklar ödeme araçları olarak kullanılıyor. Ülkelerin merkez bankaları da kendi dijital paralarını üretmek için kolları sıvadılar.

Her ne kadar dijital varlıkların kullanımına dair yasal engeller çıkmış olsa da ülkemiz dijital varlıklar konusunda erkenden hareket eden ülkeler arasında ve bir yıl içinde merkez bankası kendi dijital parasını üretmek için çalışmalara başlamış durumda. Her ne kadar yasal tedbirler bireysel bağlamda can sıkıcı olsa da bir ülke kendi vatandaşını ve varlıklarını korumak için riskleri hesap etmek ve adım atmak durumundadır. Mevcut kısıtlamaların, ileride hazırlanacak gerçek yasal düzenlemelerin kapsamlı ve işlevli bir şekilde hayata geçene kadar sigorta görevi gördüğünü ve geçici ön tedbirler olduğunu düşünüyoruz.

 

Bee Coin Fiyatı Nedir?

Bee Coin şimdilik kripto para borsalarında listelenmediği ve madencilik işlemi devam ettiği için maddi bir değeri yoktur. Biriktirip zamanla maddi olarak hangi noktaya geleceğini sabırla bekleyeceğiniz bir dijital yatırım aracı olarak Bee Coine sahip olmanızda fayda olabilir.

Dijital para madencilik ve blok zincir teknolojisi için belirli bir gücün tüketilmesi ve dijital bir varlık üretilmesi gerekir. Eğer güç yoksa madencilik yapılamaz, madencilik yapılamaz ise blok zinciri de olmaz. Blok zinciri yoksa kripto para da olmaz. Blok zincirinin ekseninin güce dayalı olduğunu göz önünde bulundururarak bir çıkarım yapacak olursak, akıllı telefonunuza kurduğunuz Bee Network aslında dijital para madenciliği yapan bir uygulama değildir. İnternetinizi tüketecek veya telefonunuzun pil ve donanım ömrünü sömürecek bir uygulama değildir. Bee Network madenciliği denilen şey esasen, diğer kripto paraların tamamından farklı olan bu dijital para teknolojisinin yaygınlaşmasına ve büyümesine katkı sağlamak, halkayı genişletmek ve bu katkıdan genişlemeden payınıza düşeni almaktır.

Uygulamayı buraya veya aşağıdaki resme tıklayıp kurduktan sonra Bee Network ağına dahil olup Bee Coin madenciliği yapmak için referans koduna tulliana yazmanız yeterlidir.

demiray:
Related Post