X

Özel okul teşvik yerleştirme sonuçları açıklandı – Özel okul teşvik yerleştirme sonuçları açıklandı-Tıkla SorgulaTıkla ve Sorgula

Özel okul teşvik yerleştirme sonuçları açıklandı. Eğitim ve Öğretim Desteği kapsamında yerleştirmeye yani teşvik alıp alma hakkı kazanıp kazanmadığınızı aşağıdaki bağlantımıza tıklayarak öğrenebilirsiniz.

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ KAPSAMINDA YERLEŞTİRMENİZİN YAPILMADIĞINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Not: Aileniz bordro ile başvurmuşsa ve kazancınız ortalama ya da ortalamanın altında ise hiçbirşey alamazsınız; Çünkü büyük esnaf ve sanayiciler ve başkaca yüksek gelirli meslek erbabları gelir düzeylerini 1000 ya da 2000 lira gibi komik miktarlarda gösterip 70-80 bin lira da zarar beyan ederek başvurmuşsa puanı sizden neredeyse iki kat fazla olacaktır ve teşvike hak kazanacaktır. oturup ağlayabilir ya da sövebilirsiniz.

Aileniz düşük gelirli ise zaten hiç başvurmamışsınızdır, siz de kesintisiz sövebilirsiniz.

Özel okullar sadece kendi okullarını, tek tercihe zorladıkları için başka okulları tercih edemediniz, bu sebeple de teşvike hak kazanamamış olabilirsiniz. Bu şerefsizlere de sövebilirsiniz.

Özel okulların şerefsiz sinsiliklerini, başvuruda hileyi tercih eden şerefsiz velileri, sizi bu süreçte başkaca yanlış yönlendiren yada yönlenmek zorunda bırakanları ve tüm bu olumsuzlukları denetlemesi gerekip te denetlemeyen, bu istismar kapılarını hesap etmeyen ve önlem almayan tüm şerefsizlere sövebilirsiniz. Bu silsilede kastı bulunanın Allah belasını versin.. Haydi çocuklar devlet okuluna… Hem paran yok, hemde özel okul hayali kuruyorsun… Kuzum, evladım, hiç duymadın mı? “Aç tavuk kendini özel okul kantininde görürmüş” diye.

 

demiray:
Related Post