X

Pelin Öztekin Ameliyata 40 Beden Girdi 36 Beden Çıktı

İki yıla yakın, 22 aylık bir süreçte 90 kilo vererek inanılmaz bir ilerleme kateden Pelin Öztekin vücudunun sarkan kısımlarını ve fazla deri kalıntısını toplatmak için ameliyat oldu. Pelin Öztekin 40 beden girdiği ameliyattan 36 beden olarak çıktı.

Rasim Öztekin’in kızı ünlü oyuncu Pelin Öztekin, bilindiği gibi tüp mide ameliyatı sonrası aldığı kilolardan tamamen kurtulmuştu. Verdiği kilolardan sonra vücudunda kalan deforme olmuş kısımları ve deri fazlasını ise 10 saat süren ameliyat ile aldırarak 40 bedenden 36 bedene düştü.

TEKRAR AMELİYAT MASASINA YATTI

Geçtiğimiz 22 ayda 90 kilo vererek 63 kiloya düşen Pelin Öztekin, yaklaşık 3 yıl önce başladığı zorlu yolculuğun son aşamasını da tamamladı. Öztekin, verdiği kilolardan sonra vücudunun bazı bölgeleri deforme olan Pelin Öztekin, Formda bir görünüme ulaşmak için tekrar ameliyat masasına yattı.

AMELİYATA 40 BEDEN GİRDİ 36 BEDEN ÇIKTI

Ankara, Ulus’ta özel bir hastanede 360 body lift operasyonu geçiren Pelin Öztekin, 10 saat süren ameliyatın ardından 40 bedenden 36 bedene inmiş oldu. Ünlü oyuncu ameliyat operasyonunun ardından vücudundaki fazlalıklardan kurtulmuş oldu. Hastanede iki gün yatan Pelin Öztekin sürpriz projelerle yeniden ekranlarda olacağının müjdesini de sevenlerine verdi.

Ünlü sanatçının önceki ve sonraki hali aşağıdaki gibi bir farkla karşımızda. Bakalım son operasyondan sonra nasıl bir fark göreceğiz.

 

 

Pelin Öztekin Nasıl Zayıfladı? Diyorsanız aşağıdaki röportajı izleyebilirsiniz.

pelin öztekin pelin öztekin tüp mide ameliyatı pelin öztekin son hali pelin öztekin zayıfladı pelin öztekin body lift pelin öztekin resimler pelin öztekin öncesi sonrası pelin öztekin nasıl zayıfladı

demiray:
Related Post