X

Whatsapp Faydalı Bir Özellik Getiriyor

Dünya genelinde  1 milyardan fazla kullanıcısı bulunan popüler mobil iletişim uygulaması WhatsApp, birçok kişinin beklentisine cevap verecek yeni bir özellik getiriyor.

WhatsApp uygulamasını kullanan çoğu kişinin yakından bildiği üzere, uygulama içerisindeki sohbet listeleri ve grup listeleri uzadıkça aradığımız sohbet listesini bulmak hayli zorlaşıyor. Çünkü sıralama son ileti gruplarını yukarı taşıyor ve az kullandığınız sohbet listesi aşağılarda kaybolup gidiyor neredeyse. Arama özelliği ise kullanıcı tarafından çok kullanılmayan bir özellik olduğu için seyrek kullanılıyor.

Sohbet listelerinin kolay bulunması ve kullanıcı odaklı bir kolaylık sağlayarak yaşanan düzensizliği ortadan kaldırmak için, uygulamanın 2.17.162 kod adlı beta sürümüyle beraber Sohbet Pinleme yani Sohbet Sabitleme veya Sohbet Raptiyeleme (adına ne derseniz artık) özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu.

Bu sabitleme özelliğiyle beraber en çok kullandığımız 3 adet sohbet penceresini listenin en başına tutturabileceğiz. Sabitlediğimiz 3 adet sohbet listesinden sonra ise aktivite sırasına göre sıra diğer listeler yer alacak. Bu güncelleme çok yakın bir zamanda tüm kullanıcılara ulaşacak.

demiray:
Related Post