X

Whatsapp’tan para göndermek mümkün olacak

WhatsApp’tan çok konuşulacak inanılmaz bir özellik!

SMS servislerini tahtından indiren ve son dönemde entegre ettiği özellikler ile adını sıkça duyuran WhatsApp mobil uygulaması, çok konuşulacak bir özellik için düğmeye basmış durumda.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp messenger, önümüzdeki süreçte kullanıcıların birbirlerine para göndermelerine imkan sağlayan bir özelliği kullanıma sunabilir.

WHATSAPP’DAN PARA GÖNDERMEK MÜMKÜN OLACAK

Şirket yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, WhatsApp messenger ile yakın bir zamanda para transferi mümkün olacak.

Facebook grubu bulunan WhatsApp’ın bu özelliği ile kullanıcıların bu uygulama üzerinden arkadaşlarına para transferi yapmalarına olanak sağlanacağı belirtiliyor. Facebook Messenger üzerinden para transferi hizmeti ABD’de kullanımda ve bu sistemin bir benzerinin WhatsApp uygulamasında da kullanıma sunulması bekleniyor.

Mashable’da yer alan söylentilere göre, WhatsApp bu özelliği ilk olarak Hindistan’da kullanıma sunacak. WhatsApp yetkilileri de bu iddiayı yalanlamadı . Bu özelliğin kullanıma gireceği tarihin ise netlik kazanmadığı belirtiyor.

demiray:
Related Post