X

Windows 10 Yükseltme ve Rezervasyon

Ücretsiz yükseltmenizi şu şekilde yapabilirsiniz:

1- Windows 10’u Rezerve Edin

1. Ücretsiz yükseltme sürümünüzü rezerve etmek için görev çubuğunun sağ alt köşesinde bulunan Windows 10 ikonuna tıklayınız.

* Windows 10 simgesini göremiyorsanız Windows Update’i çalıştırarak, Windows 7 veya Windows 8 sisteminiz için mevcut olan tüm güncelleştirmeleri yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Daha fazla yardım için Buraya tıklayınız.

2. Windows 10’u Edinin Uygulamasını açtıktan sonra, “Ücretsiz Yükseltmenizi Rezerve Edin” tercihine tıklayınız.

3. Enter your email if you want confirmation of this reservation.

4. Yükseltme hazır olduğunda Windows 10’u bilgisayarınıza inmiş olacak ve size bildirim yapacak. Rezervasyonu istediğiniz zaman iptal etme tercihine sahipsiniz.

Windows 10 yükseltmesini indirdikten sonra birden çok cihaza kurmak için bir USB sürücü veya DVD oluşturmak istiyorsanız – buraya tıklayınız.

Not: Ücretsiz Windows 10 yükseltme teklifi sadece bilgisayar ve tabletlerde geçerli olacaktır. Telefonlar için geçerli olacak ücretsiz Windows 10 Mobile yükseltmesi bu yılın ilerleyen dönemlerinde yayınlanacaktır.

2- Windows 10’u Yükseltin

Rezervasyon yaptıktan sonra, yükseltmek için sıraya girmiş oluyorsunuz. Birkaç gün Windows 10’u Edinin Uygulamasından gelecek olan bildirimi bekleyeceksiniz. Bildirim geldikten sonra yükseltmenizi hemen yapabilir ya da müsait bir zamanda yükseltebilirsiniz.

3- Windows 10’un Keyfini çıkarın

Yükseltme yaptıktan sonra bahse konu cihazınızda Windows 10’a ücretsiz sahip olmuş olursunuz.

demiray:
Related Post