X

Yılbaşında yapılacaklar listesi

Yılbaşında Yapılabilecek 10 Etkinlik Önerisi

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılın daha sonuna geldik. Gene dört bir yanımızı “Yılbaşında ne yapıyorsun?” sorusu sardı. Yılbaşı yeni bir yıla merhaba demenin, eğlence ve mutluluğun zirve yaptığı zamanlardan. Bir de üzerine “Yeni yıla nasıl girersen, tüm yıl öyle geçer.” cümlesi eklenince doğal olarak herkes bu günü en güzel şekilde geçirmek istiyor.  Seçenekler de fazla olunca, kararsızlık alıp başını gidiyor. Endişelenmeyin, sizler için her zevke ve bütçeye uygun en özelinden yılbaşında yapılacaklar listesi hazırladık. Yılbaşını gönlünüzce geçirmenizi ve yeni yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dileriz. Mutlu yıllar!

 

1. En Unutulmazından Bir Film İzlemek

“Tüm yıl film izliyoruz yılbaşında da mı film  izleyeceğiz?” diyebilirsiniz. Fakat tüm yılın yorgunluğunu huzurlu ve sakin bir ev ortamında atmak isterseniz bu aktivite tam size göre. Sevdiğiniz biriyle ya da tek başınıza hafif ve lezzetli bir akşam yemeği yiyebilir, mısırınızı patlatabilir ve son olarak modunuza göre seçeceğiniz enfes bir filmle keyfinize göre bir gece geçirebilirsiniz.

 

2. Özel Yılbaşı Partisi/ Konserine Gitmek

Bu yıl bir değişiklik yapın ve parti ya da konsere tek başınıza gidin! Herkes sevdiği insanlarla yeni yıla girmek ister. Ama tüm yılı zaten onlarla geçiriyorsunuz. Yılbaşında yeni insanlarla tanışıp dertten, sıkıntıdan uzak hoş sohbetler etmek güzel olmaz mı?

 

3. Enfes Bir Manzaraya Karşı Kutlama Yapmak 

Bir deniz ya da dağ manzarası karşısına geçin, içeceğinizi alın ve güzel atmosferin tadını çıkartın. Kendinizle baş başa kalabilir, derin düşüncelere ve geleceğe dair güzel hayallere dalabilir, iç sesinizi dinleyerek yeni yıla daha güçlü ve umut dolu bir başlangıç yapabilirsiniz.

 

4. Ev Partisi Düzenlemek

Dışarı çıkmak istemeyen fakat yeni yıla çılgın bir partiyle girmek isteyenler kendi partilerini yaratabilir. Emin olun ki bir sürü arkadaşınız dışarı çıkmayacak ve partinize gelmek için can atacaktır. Arkadaşlarınız yanlarında bir şeyler getirebilir, siz de atıştırmalık gıdalar hazırlayarak ulaşım, kalabalık sıkıntısı çekmeden harika bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz.

 

5. Kayak Merkezine Gitmek

Maliyet açısından biraz cep yaksa da kayak merkezleri de yılbaşı için iyi bir seçenek olabilir. Önemli kayak merkezlere sahip ülkemizde yakın veya uzak bir yeri seçerek gün içerisinde kayabilir, romantik bir akşam yemeği ile yılbaşınızı taçlandırabilirsiniz.

 

6. Kruvaziyer Partilerine Katılmak

Yılbaşında düşünülebilecek bir diğer kutlama ise çoğu kişinin aklına gelmeyen fakat bir o kadar da kalabalık ve eğlenceli geçen kruvaziyer partileridir. Yüzen otel anlamına gelen kruvaziyerde hem istediğiniz bir yere seyahat edebilir, hem de yılbaşınızı unutulmaz kılabilirsiniz.

 

7. Şık Bir Otelde Kutlama Yapmak

Yılbaşı ve otel denince genellikle kar konseptine ve kış turizmine yönelik oteller akla gelir. Bunların yanı sıra  kıyı bölgelerindeki otellerde de hoş zaman geçirebilirsiniz. Rezervasyon yapmadan önce otelin yeni yıl programı olduğunu mutlaka kontrol etmekte fayda var.

 

8. Aile ile Yılbaşını Geçirmek

Yeni yıla aile ile girmek her ne kadar klasikleşse de hiçbir zaman eskimiyor. Anne eliyle hazırlanmış kuş sütü eksik bir sofra, taptaze kuru yemişler, meyveler beraber izlenen TV programları, sıcacık bir ortam, en sevdiklerinizle geçirilen doyumsuz anlar  ve daha fazlası aileyle geçirilen bir yılbaşı gecesinde.

 

9.  Yurt Dışına Gitmek

Yılbaşına bir hafta kala tatil yapmaya başlayan Avrupa ülkeleri bir hafta boyunca birbirinden eğlenceli kutlamalar yapmaktadır. Böyle zamanlarda havası suyu bir başka olan bu ülkelerden dilediğinizi seçebilir, birbirinden ilginç eğlence ve tatlara eşlik edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

kaynak: ilvi.com adresinden alınmıştır. Telif ihlali olduğunu düşünüyorsanız iletişim modülümüzden bize ulaşabilirsiniz.

demiray:
Related Post