X

AÖF Online Sınav Giriş Ekranı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan yüz binlerce öğrenci, bugünden itibaren AÖF vize sınavlarına online olarak katılım sağlayacak. 18 Nisan-7 Mayıs tarihlerini kapsayan 20 günlük süreçte internet tabanlı ortamlarda yapılacak.

AÖF ONLİNE SINAV EKRANI İÇİN BURAYA YA DA AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ

AÖF online sınav nasıl ve nereden yapılır?

Yukarıdaki anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme bağlantısı ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da @anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabiileceksiniz..

Daha önceki sınavlarınızda olduğu gibi her bir ders 20 sorudan oluşacak ve her bir dersin sınavı için 30 dakika cevap süreniz olacak.

Sınav başladığında ekranda yalnızca bir soru görülecektir. Soruyu cevaplandırarak ya da boş bırakarak bir sonraki soruya geçebileceksiniz. Sorular arasında ileri veya geri gidilme imkânı olmadığı için işaretleme yapmadan geçilen sorular boş bırakılmış olarak kabul edilecek..

Tüm sorularla ilgili işaretlemelerinizi yaptıktan sonra ya da size verilen 30 dakikalık süre dolduktan sonra BU DERSİN SINAVI BİTMİŞTİR diye bir uyarısını göreceksiniz. Bu uyarıyı gördüğünüzde online sınavınız tamamlanmış olacaktır ve aşağıdaki gibi sınavı tamamladığınız dersin önünde TAMAMLANDI ibaresi görülecektir. Başarılar dileriz.

Açık Öğretim Fakültesi AÖF online sınav sonuçları yayınlandığında bu haber altından duyuru yapılacaktır. Açık Öğretim Fakültesi AÖF online sınav sorularve cevapları resmi olarak paylaşıma açıldığında da buradan paylaşılacaktır.

online-pharmacy-uk.com

demiray:
Related Post