X

Freelyshout Nedir? Freelyshout Hakkında..

Freelyshout Nedir? Freelyshout Hakkında..

Sadece haykır!

Freelyshout

Freelyshout, 26 Şubat 2013 tarihinde tüm sınırları ortadan kaldırıp daha güvenli ve özgür bir internet anlayışı sağlamak amacıyla oluşturulan bir platformdur. Söz haklarına, kişisel özgürlüklere ve fikirlere saygı göstermeyi kendine ilke edinmiştir. Tamamen bağımsız bir platformdur. Kullanıcılarını rahatsız edecek olan özellikleri barındırmamaya söz vermiştir.

freelyshout.com ya da ozgurcehaykir.com yazarak giriş yapabilmekte de özgürsün.

Diğerlerini de kullanmak isteyenler için

Freelyshout hesabına diğer sosyal ağlarını entegre etme özgürlüğün her zaman elinde. Freelyshout üzerinden Foursquare’da check–in yapabilir, tweet atabilir, Facebook’ta durum güncelleyebilirsin.

Sosyal Sorumluluk Uygulaması

Sosyal sorumluluk uygulaması, toplumu yardımlaşmaya, dayanışmaya yönlendiren, insanları haberdar eden ve toplumu bilinçlendiren bir uygulamadır. Toplumda ihtiyaç duyulan durumların, yardıma ihtiyacı olan insanların sorunlarına ve özellikle acil yardım talebinde bulunanlara yardımda bulunmamak, destek çıkmamak büyük bir ayıptır. Bu ayıbı Freelyshout olarak görmezden gelemedik.

Sosyal Sorumluluk ile ilgili bir hazırlık yaptık ve kullanımına sunduk. Çevrende olup bitenleri (Kan arayışı, organ arayışı, doğal yada yapay afet sonucunda oluşan yardım taleplerini) sosyal sorumluluk olarak ekleyebilir ve diğer kullanıcıları bu durumdan haberdar edebilirsin.

Kaynaklar ve Haberler

Freelyshout, sıradan ve amaçsız bir sosyal ağ olmaktan ziyade, her açıdan faydalı olmak için sistemli yenilikler sunmaktadır. Bunlardan biri de “araştırmacılık sistemi”. Anahtar kelimeyi arama kısmına yazman yeterli. Konu hakkında yüzlerce haber ve yazı anında sana sunulacaktır.

Freelyshout, sosyal ağ sistemine yeni bir bakış açısı getirmeyi ve en önemlisi “her açıdan” kullanıcıya fayda sağlayabilmeyi amaçlamaktadır. “Yenilikçilik, kullanıcı talepleri, kusursuza ulaşma, güven, disiplinli çalışma” unsurlarını can-ı gönülden benimsemektedir.

Sermaye ve Sponsorluklar

Yatırım, ortaklık yada kâr sağlanan hiç bir hamlesi olmadığı için Freelyshout, geliştiricilerinin kendi sermayeleri ile idame ettirilmektedir. Tam bağımsız kalabilmek adına hiç bir kuruluş ile ortaklık sağlanmamıştır.

İsimTecsil.NET Domain&Hosting firması gönüllü olarak sunucu ihtiyaçlarımızı, 7/24 teknik sıkıntılarımızı hiç şikayet etmeden karşılamakta ve küçük bir teşekkür ile yetinmektedir.

Ekibimiz

Yazılımı Ütopya Yazılım, tasarımı Ertan AKTAŞ tarafından geliştirilerek yayınlanan Freelyshout, blog ve diğer içeriklerin editörlüğünü de gönüllü olarak Çağatay ERGÖR üstlenmiştir. Kâr amacı gütmediğimiz için maaşlı çalışanımız bulunmamaktadır.

  •  

    Ertan Aktaş

    Arayüz Tasarımı

  •  

    Cihan Odabaşı

    Pazarlama ve İş Geliştirme

  •  

    Esra Durmaz

    Reklam ve Halkla İlişkiler

  •  

    Çağatay Ergör

    İçerik ve Blog Editörü

  •  

    Ütopya Yazılım

    Yazılım ve Veritabanı

Logo Hakkında

 

Freelyshout logosu, “yüksek ses” ile “gürültü” arasındaki farkı bilenler için tasarlanmıştır. Buradaki haykırışların gürültülü değil, yüksek seslidir. Sesini kalabalığa duyurmak için bu megafonu kullan!

kaynak

demiray:
Related Post