X

Sağlık Bakanlığı Online Coronavirus Test sitesini hizmete açtı

Sağlık Bakanlığı tarafından Alo 184 hattının ardından, Koronavirüs Bilim Kurulu’nun yönlendirmesi ile Koronavirüs için vatandaşların hastalık kapma riskini basit bir şekilde sorgulayacağı  8 – 10 sorudan ibaret bir test içeren koronaonlem.saglik.gov.tr web adresi vatandaşların kullanıma açıldı.

TEST İÇİN BURAYA VEYA RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ

Kendisinde

buykamagrausa.com

, yakınında veya çevresinde Koronavirüs olduğunu düşünenlerin web sitesindeki test sorularını cevaplayarak detaylı bilgi alabileceği belirtilen siteden elde edilen sonuçlar sadece öneri niteliği taşımaktadır ve nihai bir sonuç/kesinlik içermemektedir, tavsiye niteliğindedir ifadeleri bulunuyor.

TEST İÇİN BURAYA VEYA RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ

Kullanıcılar TC kimlik, baba adı, doğum tarihi gibi birkaç kişisel bilgi girdikten sonra ‘kronik hastalık’, ‘Koronavirüs belirtileri’ ve ‘en son ziyaret edilen şehir’ gibi birkaç soruyu cevapladıktan sonra bir dizi tavsiyeye ulaşıyor.

Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Profesör Doktor Ateş Kara ise siteyi Twitter üzerinden, Kovid-19 hastalığı şüphesinde, ya da ateşiniz ve öksürüğünüz varlığında nasıl hareket edebileceğimiz bilgisi için 184 veya http://koronaonlem.saglik.gov.tr ifadelerini kullanarak duyurdu.

demiray:
Related Post