X

Swarm hesabı nasıl silinir?

Bilindiği üzere çevrimiçi konum bildirimi yapmak için tercih ettiğimiz popüler uygulamalardan biri Swarm. Peki swarm üzerindeki hesabınızı kalıcı olarak nasıl silebilirsiniz. Swarm hesap silme işlemleri nasıl yapılıyor? Öncelikle swarm üzerinde hesap dondurma gibi bir seçenek bulunmadığını hatırlatalım. Şimdi Swarm hesabı nasıl silinir? buna bakalım.

Bilindiği gibi swarm hesapları Foursquare üzerinde tutulmaktadır. Foursquare girişi yaptıktan sonra buraya tıklayarak hesabı sil bağlantısına gidelim. Bu bağlantıda aşaıdaki gibi bir görsel karşınıza çıkacak ve seçenekleri göreceksiniz.

Bu sayfada Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun? sorusuna bize uygun olan cevabı verelim ve sayfanın altındaki Delete Account butonuna tıklayarak hesabımızı silelim.

Eğer swarm uygulamasına Facebook üzerinden giriş yapıyorsanız Delete Account butonunu göremezsiniz. Bu durumda swarm hesabınız için bir şifre oluşturup silme işlemini tekrarlamanız gerektiğini de hatırlatmış olalım.

Swarm için hesap dondurma gibi bir seçenek mevcut değildir. Ya silersiniz ya da uygulamayı kullanmazsınız hesabınız öylece kalır. Dilerseniz hesap kullanıcı bilgileriniz değiştirip silmeden bırakabilirsiniz. Swarm hesap silme işlemlerini mobil cihazlar üzerindeki uygulamadan yapamazsınız. Bu işlemi bilgisayar üzerinden ya da mobil cihazınızdaki internet tarayıcı üzerinden yapabilirsiniz.

Unutmayın; Delete Account butonuna tıkladığımızda hesabımız geri gelmeyecek biçimde Swarm ve Foursquare üzerinden tüm verileri ile birlikte silinecektir.

demiray:
Related Post