X

Twitter hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?

Dünya genelinde ve Türkiye’de en popüler sosyal ağlar arasında bilindiği üzere twitter zirveye oynayanlardandır. Twitter daha çok küresel konuların ve özellikle siyasetin yoğun olarak döndüğü ve üst düzey her insanın yer aldığı nadide bir platform. Dileyen burada bir hesaba sahip olabileceği gibi dileyen de hesabını silebilir. Peki hesabı silerken kalıcı olarak sildiğinizden nasıl emin olacaksınız, twitter hesabını kalıcı olarak nasıl sileceksiniz. Twitter hesabını kalıcı olarak nasıl sileceğiz bir bakalım.

Burada anlatılanları uyguladığınız takdirde hesabınız kalıcı olarak silinecektir. İçeriklerinize ve hesabınıza dair birşey kalmayacaktır, bunu aklınızda bulundurun. Daha sonra hesabımı tekrar geri alayım ya da kurtarayım derseniz böyle bir seçeneğiniz de yok. Tekrar twitter’a katılmak isterseniz yeni bir hesap açmanız gerekir.

Silmeden önce verilerimi almak istiyorum derseniz twitter arşivinizi indirebilirsiniz.

Twitter içeriklerinizi indirmek için Twitter > Ayarlar > Hesap > Twitter Arşivin yolunu takip ederek, Arşivini İste düğmesiyle bir arşiv oluşturulmasını isteyebilirsiniz. Arşiviniz hazırlandığında kullanıcı e-posta adresinize hazır olduğuna dair bir ileti gelir.

Hesabını kolayca silmek için https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation bağlantısını kullanabilirsiniz. Bu adrese girince aşağıdaki gibi bir uyarı göreceksiniz.

Butona tıkladıntan sonra sayfada hesabı devre dışı bırakma kısmını görebilirsiniz. Açılan sayfadaki @????? isimli kişiyi devre dışı bırak butonuna tıkladığımızda twitter hesabımız silinme sürecine girecektir.

30 gün  yani bir ay içinde Twitter hesap silme işlemini iptal edip hesabınızı geri alabilirsiniz.

Yukarıdaki silme işlemlerinden sonra hesabınızdaki bilgiler 30 gün boyunca Twitter üzerinde kayıtlı tutulur. Silme işleminden 30 gün yani 1 ay geçmeden kullanıcı adınız ve şifrenizle twittera giriş yapasanız hesabınız yeniden aktif olur etkinleşir. Aynı silme işlemlerini tekrar yapmak isterseniz yukarıdaki twitter hesap silme işlemlerini uygulamanız ve tekrar 30 gün daha beklemeniz gerekir.

Twitter hesabınızda kullandığınız hesap adını yani kullanıcı adınızı kaybetmek istemiyorsanız ne yapacaksınız?

Sileceğiniz twitter hesabının kullanıcı adını ileri bir zamanda yeni bir twitter hesabı açtığınızda tekrar kullanmayı düşünürseniz

Buy Amoxil UK

, twitter hesabınızı silmeden önce kullanıcı adınızı değiştirmelisiniz. Yoksa aynı kullanıcı adıyla yeni bir twitter hesabı oluşturamazsınız. Tabi bir başkasının da boşta kalan hesap adını alma ihtimalini gözardı etmeyin.

Hesabınızı devre dışı bırakıp dondurduğunuz 30 günden sonra hesabınız kalıcı olarak silindikten sonra verileriniz bir süre daha twitterda görünmeye devam edeblir. Verilere kısa bir süre ulaşılsa da hesaba ulaşmak mümkün olmayacaktır.

 

 

demiray:
Related Post